SURADNJA SAVJETOVALIŠTA LANTERNA I CRVENOG KRIŽA

Od 18. ožujka 2020. Savjetovalište Lanterna je bilo dostupno putem kontakt telefona ili putem e-mail adrese za sva pitanja i razgovore vezana uz probleme nastale zbog COVID-19 pandemije.

Smanjeni su nam fizički socijalni kontakti i svjesni smo važnosti takve odluke, ali na sreću dostupni su nam bili ostali komunikacijski kanali.

Osim važnosti očuvanja fizičkog zdravlja važno je i naše mentalno zdravlje kako bismo što spremniji prošli kroz trenutne teškoće.

Savjetovanja su nastala u suradnji sa Crvenim Križem koji među svojim članovima nije imao u Makarskoj i na makarskom primorju, dostupne psihologe koji bi provodili telefonsko savjetovanje u vrijeme samoizolacije.

anonymity

Savjetovalište Lanterna

Trg Tina Ujevića 5/3
Makarska

tel: 021 616 992
mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr 
web: www.savjetovaliste-lanterna.hr

 

Gdje smo na karti

Ova stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.