Urbani vrtlari

4. lipnja, u dvorištu OŠ S. Ivičevića, Savjetovalište Lanterna je u partnerstvu sa JU Makarska razvojna agencija i OŠ Stjepana Ivičevića organiziralo edukaciju za učenike i njihove nastavnike o biovrtlarenju i sadnji bilja u plasteniku pod nazivom Urbani vrtlari.

Na radionicu se odazvao velik broj učenika koji su pozorno slušali izlaganje voditeljice Mile Lukić, koja je na zabavan, a opet poučan način informirala učenike o radu u stakleniku koji će nakon završetka projekta Osvijesti i prihvati promjenu ostati u vlasništvu osnovne škole.

Djeca nisu dobila samo teoretska znanja nego su se također okušala i pripremi zemlje i sijanju bilja u stakleniku...

Vjerujemo da će to biti velika radost kada u dogledno vrijeme budu mogli ubrati svoje začinsko bilje, svoju rajčicu, svoju mrkvu.

Savjetovalište Lanterna

Trg Tina Ujevića 5/3
Makarska

tel: 021 616 992
mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr 
web: www.savjetovaliste-lanterna.hr

 

Gdje smo na karti

Ova stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.