EDUKACIJA ZA KOORDINATORE VOLONTERA

Savjetovalište Lanterna je kroz projekt „Razvijaj se, volontiraj!” podržanog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku održalo edukaciju za koordinatore volontera. Edukacija je u trajanju od 16. do 18. rujna 2020. održana u dvorani Arte. Na edukaciju su se prijavljivali predstavnici lokalnih udruga i javnih ustanova.
Polaznici su se kroz edukaciju upoznali s osnovama volontiranja, zakonskom regulativom i fazama menadžmenta volontera, ali i podijelili međusobno vlastita iskustva u volontiranju i radu s volonterima.
Edukaciju je vodila Patricija Batinović, dipl. psihologinja i trenerica menadžmenta volontiranja. Posebno nam je drago da smo mogli takvu edukaciju organizirati na području Grada Makarske i omogućiti predstavnicima lokalnih organizacija lakše uključivanje.
Edukacija je prošla u radnoj atmosferi, ali i u ugodnom ozračju te su polaznici edukaciju završili s nekim novim iskustvima i znanjima.

Najiskrenije se zahvaljujemo svim polaznicima i od srca im čestitamo na dobivenoj diplomi koordinatora volontera! Vjerujemo kako će stečenim znanjima i vještinama unaprijediti rad vlastitih organizacija ali i ustrajno raditi na poboljšanju kvalitete življenja naših građana.

Polaznici koji su stekli diplomu koordinatora volontera su:

Branko Glavina (Plivački klub)
Ecija Kuljiš (MUH Makarska)
Antonela – Ela Sokol (UZOR Osejava)
Petra Mravičić (UZOR Osejava)
Petar Kelvišer (Ruke za bolju Makarsku)
Petar Pašalić (Udruga Kredenca)
Tina Divić (Udruga Foton)
Jelenka Medoš (Osnovna škola Stjepana Ivičevića)
Anamarija Šimić (Udruga Savjetovalište Lanterna)

 

Savjetovalište Lanterna

Trg Tina Ujevića 5/3
Makarska

tel: 021 616 992
mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr 
web: www.savjetovaliste-lanterna.hr

 

Gdje smo na karti

Ova stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.