Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića organizira HUMANITARNI TJEDAN

Ove godine u suradnji sa Volonterskim centrom CK Makarska koji će pakete dostaviti potrebitima.

Njihov oglas dostavljamo u cijelosti, a za dodatne informacije posjetite njihovu facebook stranicu

U dopisu pedagogice Anđele Divić koja cijeli projekt i koordinira stoji - "Škola za potrebite obitelji" - Dragi učenici i profesori, bliži nam se kraj jedne teške i neizvjesne godine, a na samom kraju dolazi njen ipak najljepši dio, a to su božićni praznici.

Nažalost, ove godine više nego ikad potrebna je pomoć drugim ljudima, stoga vas pozivamo da sudjelujete u našoj humanitarnoj akciji i tako pomognete onima kojima je to najviše potrebno.
Zamisao akcije je pomaganje ljudima u potrebi kroz zajedništvo što svakako i je smisao Božića. Prikupljat ćemo pomoć za socijalno ugrožene obitelji.

Akcija počinje u utorak, 08.12.2020., u atriju škole gdje će biti postavljen štand za vaše donacije i traje do 22.12. 2020.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju jer naše malo nekom zaista znači puno.
Volonterski klub SŠ fra Andrije Kačića Miošića Makarska u suradnji sa Volonterskim centrom CK Makarska.

HIGIJENSKE POTREPŠTINE:
Šampon za kosu, gel za tuširanje, WC papir, sapun (tekući ili kruti), pasta za zube, četkica za zube, ulošci, dezodorans, vlažne maramice, dječji (baby) šampon, dječja krema, deterdžent za suđe, prašak za robu, dezinficijens, ručnik, rukavice / maske, žileti za brijanje, pjena za brijanje.

HRANA Brašno, šećer, sol, tjestenina, riža, ulje, mlijeko (trajno), , kava, konzerve (mesne/riblje), pahuljice, slatkiši/kutija keksa, sokovi, juhe u vrećici, čajevi, krumpiri, kapula, glavati kupus, pura/palenta.

Savjetovalište Lanterna

Trg Tina Ujevića 5/3
Makarska

tel: 021 616 992
mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr 
web: www.savjetovaliste-lanterna.hr

 

Gdje smo na karti

Ova stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.