Edukacija za koordinatore volontera 22. do 24. rujna 2021.

Savjetovalište Lanterna i Lokalni Volonterski centar Lanterna organiziraju edukaciju za koordinatore volontera koja će se održavati od 22. do 24. rujna 2021.


Edukacija je namijenjena svim članovima i zaposlenicima udruga, javnih ustanova i ostalih organizatora volontiranja, koji žele naučiti kako postati koordinator volontera i za to dobiti diplomu.
Edukacija obuhvaća upoznavanje s temeljnim pojmovima vezanim za volontiranje (pravna osnova i propisi),  organizaciju volonterskog rada, usvajanje organizacijskih i komunikacijskih vještina, te upoznavanje s relevantnim materijalima i načinima vođenja dokumentacije vezane s menadžmentom volontera.


Edukacija je besplatna, a održavati će se 3 dana, od 9 do 14 sati.
Broj sudionika je ograničen, te će sve biti organizirano u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Ručak je osiguran.

Prijave e-mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
tako što ćete ispuniti obrazac u prilogu
ili na broj mobitela: +385 98 418 736.

Savjetovalište Lanterna

Trg Tina Ujevića 5/3
Makarska

tel: 021 616 992
mail: savjetovaliste.lanterna@st.t-com.hr 
web: www.savjetovaliste-lanterna.hr

 

Gdje smo na karti

Ova stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.